اولین دوره مسابقات ملی تراریوم همزمان با هفته پژوهش برگزار می شود

به مناسبت هفته پژوهش نخستین دوره مسابقات ملی تراریوم با کوشش انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد،به مناسبت هفته پژو.هش نخستین دوره مسابقه ملی تراریوم روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۳ و ۲۴ آذرماه در دانشکده کشاورزی برگزار خواهد شد.
  گفتنی است دوره آموزشی ساخت تراریوم (باغ شیشه ای) توسط اساتید برجسته و همراه با  اهدای تجهیزات رایگان برگزار می شود

لازم به ذکر است که ظرفیت محدود می باشد و علاقه مندان به شرکت بایستی تا ۱۷ آذرماه ثبت نام خود را تکمیل کنند. هزینه ثبت نام به همراه پذیرایی و ناهار ۵۰ هزار تومان  و هزینه یک شب اسکان ۳۰ هزار تومان می باشد. برای دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد تخفیف ۴۰ درصدی و برای سایر دانشجویان ۲۰ درصد تخفیف در نظر گرفته شده است.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت: first-terranium.ir مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: رومینا طاهری

photo 2017-12-02 10-00-42