سلسه نشست های پیرامون چیستی و چرایی فلسفه سیاسی برگزار شد

سلسه نشست های پیرامون چیستی و چرایی فلسفه سیاسی دردانشکده علوم اداری و اقتصادی برگزار شد .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، نخستین جلسه از سلسله نشست های پیرامون چیستی و چرایی فلسفه سیاسی، با  حضور دکتر حسین اطهری،، دوشنبه، 20 آذر ماه، در دانشکده علوم اداری و اقتصادی، به همت انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه فردوسی برگزار گردید.

در جریان این نشست دکتر اطهری بیان کرد : فلسفه سیاسی  به معنای بحث و گفتگو در ارتباط با کیفیت امور عمومی است و  اصول مورد توجه فلسفه سیاسی  عبارت است از؛ فراهم کردن خیر عمومی برای جامعه .

عضو هیئت علمی علوم سیاسی دانشگاه فردوسی در ادامه تصریح کرد :  اندیشه های افلاطون و ارسطو محور اصلی اندیشه، جامعه و عموم مردم است اما در اندیشه ایرانشهری محور اصلی پادشاه است و تمام انوار الهی در آن خلاصه می شود. وی ادامه داد : سه سوال اساسی موجود در فلسفه وجود دارد: جهان چیست؟ انسان کیست؟ چه ارتباطی میان انسان و جهان وجود دارد؟

دکتر اطهری در پایان تاکید کرد :  میان حقیقت و واقعیت تفاوت وجود دارد . حقیقت دست یافتنی نیست و هیچ کس نمی‌تواند که به آن دسترسی داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: سهیلا رخشانی