سلسله نشست های تجربه ژورنالیسم برگزار شد

شاید مهم‌ترین ضعف بخش نشریات دانشگاهی(و شاید مهم‌ترین ضعف نشریات کشور)، معضل انتقال تجربه در میان نسل‌های گذشته و نسل جدید روزنامه‌نگاران بوده است.

خانه نشریات دانشگاه فردوسی جهت رفع این مشکل اساسی، امسال، برای نخستین بار، تصمیم بر برگزاری نشست‌های تجربه نگاری نشریات تحت عنوان«تجربه ژورنالیسم» گرفت. این نشست ها که از سری برنامه‌های جنبی هفدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه بود، با دعوت از روزنامه نگاران برجسته هر حوزه روزنامه نگاری اعم از ادبی و هنری، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی گرفت.

حاصل این تصمیم 5 نشست با حضور آقایان مهدی یزدانی‌خرم(سردبیر ماهنامه تجربه و دبیر گروه هنر و ادبیات ماهنامه مهرنامه)،سید محمد مهدی طباطبایی(مدیر مسئول ماهنامه نسیم بیداری)، محمد مهاجری(عضو شورای سردبیری کیهان،روزنامه و سایت خبر)، علی میرزاخانی(سردبیر روزنامه دنیای اقتصاد) و صدرا محقق(دبیر بخش اجتماعی روزنامه شرق) بود که با استقبال فعالین دانشجویی در حوزه‌های تخصصی مواجه شد. این نشست ها در مجتمع کانون‌های فرهنگی دانشگاه در روزهای 7، 8 و 9 آذر ماه 1396 برگزار گردید.

photo ۲۰۱۷-۱۲-۰۲ ۱۳-۲۲-۰۵

photo ۲۰۱۷-۱۱-۲۸ ۱۶-۵۲-۳۰