فراخوان ثبت نام سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور

baner-1600

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، فراخوان شرکت در مرحله دانشگاهی سی وسومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور به منظور فراهم آوردن زمینه ای جهت انس بیش از پیش دانشجویان با کلام مقدس الهی و مفاهیم تعالی بخش آن در محیط دانشگاه ها منتشر شد.

این جشنواره شامل بخش های آوایی، معارفی، هنری، ادبی، پژوهشی و فناوری  می باشد.دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد مي توانند جهت ثبت نام در مرحله دانشگاهي پس از مطالعه كامل مندرجات اين خبرو آیین نامه پیوست، از طريق فرم ثبت نام الكترونيكي ذیل خبر اقدام نمايند
.
لازم به ذکر است که این دوره از مسابقات در 6 بخش 1-بخش آوایی 2- بخش معارفی 3- بخش پژوهشی 4- بخش ادبی 5- بخش هنری 6- بخش فناوری برگزار می گردد.

شرح بخش های مسابقه

الف) آوایی؛ شامل رشته های:

• تلاوت تحقیق
  • تلاوت ترتیل
  • حفظ 5 جزء اول
  • حفظ 10 جزء اول
  • حفظ 20 جزء اول
  • حفظ کل

رشته های حفظ در مرحله دانشگاهی به صورت کتبی برگزار می شود.

• دعا و مناجات‌خوانی
  • اذان برادران
  • تواشیح برادران

در این سه رشته شرکت کنندگان برتر دانشگاه بعد از داوری مستقیما به مرحله کشوری دعوت می شوند.

‌ب) معارفی؛ شامل رشته های:

• مفاهیم نهج البلاغه
  • مفاهیم صحیفه سجادیه
  • حفظ موضوعی قرآن کریم
  • آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن
  • آشنایی با احادیث اهل بیت (ع(
  • آشنایی با سیره‌ی معصومین (ع(
  • احکام
  • پرسمان معارفی
  • سبک زندگی ایرانی و اسلامی

محتوای رشته ها به صورت کامل در فایل آیین نامه که در انتها آمده است موجود می باشد.

‌ج) پژوهشی؛ شامل رشته های:

• تلخیص کتاب
  • مقاله نویسی

‌د) ادبی؛ شامل رشته های:

• شعر
  • داستان
  • فیلم‌نامه نویسی و نمایش‌نامه نویسی

‌هـ ) هنری؛ شامل رشته های:

• خوشنویسی
  • نقاشی
  • عکس
  • تذهیب
  • فيلم کوتاه
  • معرق و منبت
  • طراحي پوستر

‌و) فناوری؛ شامل رشته های:

• تولید نرم افزار و اپلیکیشن
  • کانال شبکه های مجازی

نکته مهم:

شركت در بخش هاي مختلف جشنواره بلامانع مي باشد. به اين صورت كه شركت كنندگان در رشته هاي آوايي يا معارفي مي توانند در ديگر بخش هاي پژوهشي، ادبي، هنري و فناوري نيز شركت نمايند.

لازم به ذكر است جهت ثبت نام در هر رشته مي بايست جداگانه فرم ثبت نام را تكميل و ارسال نماييد.

زمانبدی برگزاری مسابقات:
بخش شفاهی برادران:        دوشنبه، 14 اسفندماه 1396
بخش شفاهی خواهران:        سه شنبه،15 اسفندماه 1396

زمان برگزاری مسابقات حفظ و  بخش معارفی (خواهران و برادران):   به صورت همزمان در تاریخ 7 اسفند ماه 1396 برگزار خواهد شد.

مهلت ارسال آثار در بخش هاي پژوهشي، ادبي، هنري و فناوری:  20  اردیبهشت 1397

کلیه رشته های بخش پژوهشی، ادبي، هنري و فناوری دارای دو مرحله دانشگاهی و سراسری می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از منابع و قوانین مسابقات به واحد قرآن و عترت مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه مراجعه نمایید.

ارتباط با واحد قران و عترت قرآن و عترت ( ساعات 11 الی 14) : 38806486-051

جهت اطلاع از برنامه های قرآنی و زمان بندی مسابقات ما را در شبکه های اجتماعی زیر دنبال کنید

@farhangifum

@Qoran114_Etrat14