اطلاعیه برگزاری نمایشگاه عکس استاد بمبئی چی در دانشگاه فردوسی مشهد

آیین افتتاح نمایشگاه عکس استاد بمبئی چی، پیشکسوت ورزش دانشگاه فردوسی مشهد، ساعت 12 روز سه‌شنبه، 26 دی‌ماه هم‌زمان با بیست و یکمین سالگرد درگذشت ایشان، در باشگاه مفاخر و پیشکسوتان دانشگاه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، نمایشگاه عکس استاد حسین بمبئی چی، با محوریت ورزش دانشگاه فردوسی مشهد، به همت مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه، دانشکده علوم ورزشی و تربیت بدنی دانشگاه همچنین با همیاری خانواده محترم استاد در روزهای 26 و 27 دی‌ماه در باشگاه مفاخر و پیشکسوتان و روزهای 30 دی‌ماه الی 4 بهمن‌ماه در دانشکده علوم ورزشی استقرار دارد.

ریاست اداره تربیت‌بدنی دانشگاه مشهد، ریاست اداره تأسیسات ورزشی دانشگاه مشهد و برگزارکننده مسابقات قهرمانی بسکتبال دانشگاه‌ها و مدارس عالی ایران ازجمله فعالیت‌های ورزشی و مدیریتی ایشان در طی بیش از 35 سال خدمت در دانشگاه فردوسی مشهد بوده است.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد

n um b