طرح آموزش مجازی ویژه زائرین اصلی و ذخیره عتبات عالیات

عتباتی

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ به نقل از لبیک، ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان به منظور آماده سازی معنوی و آشنایی بیشتر زائرین با قیام عاشورا و آداب و احکام زیارت، اقدام به راه اندازی آموزش مجازی ویژه زائرین اصلی و ذخیره نموده است.

کلیه پذیرفته شدگان اصلی و ذخیره پس از نهایی شدن ثبت نام در سایت لبیک، با مراجعه به پروفایل خود در سامانه جامع عتبات و ورود به سامانه آموزش مجازی می‌توانند در این دوره‌ها شرکت کنند.

متقاضیان شرکت در این دوره‌ها باید دو درس "گفتاری پیرامون عاشورا" و "آداب و احکام زیارت" را مطالعه و به سوالات هر بخش پاسخ دهند. برگزیدگان به قید قرعه کمک هزینه سفر به عتبات عالیات و هدایای نفیس دریافت خواهند کرد.

زائران سرگروه می‌توانند وارد سامانه آموزش مجازی شده و در این دوره‌ها شرکت کنند.

زائران دانشگاهی تا دهم اسفند ماه فرصت دارند در دوره‌های مذکور  شرکت کرده و گواهینامه نهایی پایان دوره و مشخصات خود را دریافت و به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   ارسال کنند.

جهت ورود به آموزش مجازی وارد سامانه جامع عتبات و منوی آموزش مجازی را انتخاب کنید.

اطلاعات بیشتر در: https://www.labbayk.ir/?l=news/11828

اطلاعات بیشتر از طریق کانال: labbayk_ir@