اطلاعیه مربوط به سی و سومین جشنواره قرآن و عترت

33

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ پیرو استعلام از اداره فعالیت های دینی و قرآنی اداره کل پشتیبانی فعالیت های فرهنگی واجتماعی وزارت علوم، به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند متقاضیان شرکت در سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور صرفا می توانند ⬅️در یکی از 33 رشته بخش های 6 گانه ➡️ این دوره از مسابقات شرکت نمایند.

این نکته به صراحت در بند یک آیین نامه جشنواره در صفحه 13 ذکر شده است. لذا از عزیزانی که در چند رشته  ثبت نام کرده اند درخواست می شود رشته نهایی مورد درخواست خود را از طریق ادمین های این کانال یا شماره تماس 38806453 (جناب آقای مسئله‌گو؛ آیدی تلگرام: sa_mas44@) اعلام نمایند.

جهت آگاهی از آخرین اخبار و اطلاعات مرحله دانشگاهی سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور به کانال اختصاصی این دوره از جشنواره بپیوندید:

کلاس اخلاق حجت السلام و المسلمین قرائتی- بهمن ماه 1397

همایش نقد و بررسی ابعاد گوناگون کودک همسری- بهمن ماه 1397