اختتامیه هفدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ به نقل سامانه نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی، مراسم اختتاميه هفدهمین جشنواره نشريات دانشجويي دانشگاه به همراه معرفي و تقدير از برگزيدگان روز سه شنبه 24 بهمن ماه ساعت 11:30 در آمفي تئاتر دانشكده ادبیات و علوم انسانی برگزار مي گردد.

این مراسم که با حضور مدیران مسئول، سردبيران و تمامي دست اندركاران نشريه مذكور برگزار می گردد از برگزيدگان 30 بخش مختلف هفدهمین جشنواره نشريات دانشجويي دانشگاه تقدیر بعمل می آید. همچنین برپایی نمایشگاهی از نشریات دانشجویی دانشگاه از دیگر برنامه های جنبی این مراسم است.

قرار است رتبه های برتر این جشنواره در 20 حوزه بخش آثار برتر و 7 حوزه بخش آثار ویژه و بخش نشریات برتر در دو حوزه نشریات علمی تخصصی و نشریات فرهنگی اجتماعی سیاسی معرفی شوند.

لازم به ذکر است رأی گیری بخش نشریه برتر از نگاه دانشجو تا پایان روز دوشنبه 23 بهمن ماه از طریق پرتال دانشجویی (بخش نشریات دانشجویی) انجام خواهد گرفت.

ektetamiyeh.n

کلاس اخلاق حجت السلام و المسلمین قرائتی- بهمن ماه 1397