دوره ی بازخوانی آثار استاد علی صفایی حائری برگزار می‌شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ دوره "چشمه جاری؛ باز خوانی آثار استاد علی صفایی حائری" به همت بسیج دانشجویی، از 30 بهمن ماه سال جاری هر دوشنبه در مسجد حضرت زهرا (س) حوزه علوم اسلامی -کلاس ۴۱ ساعت ۱۲:۳۰ الی ۱۳:۳۰ برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است این دوره که به بازخوانی فصل اول: کتاب رشد و نامه های بلوغ اختصاص یافته است میزبان حجت الاسلام و المسلمين علی شاملو، دانش آموخته کارشناسی مهندسی پلیمر از دانشگاه امیر کبیر، کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه علم و صنعت ایران و طلبه حوزه علمیه خراسان، می باشد.

از اهداف این دوره می توان به رسیدن به فهم شبکه ای و نظامند از دین، گذر از دینداری موروثی و خانوادگی به دینداری آگاهانه و انتخابی و فهم کارکردهای مذهب در جهان انسان محور و مدرن اشاره کرد.

در پایان این دوره به شرکت کنندگان گواهینامه اعطا می شود و علاقه مندان به شرکت در این دوره می توانند نام و نام خانوادگی خود را به شماره زیر ارسال کنند
کانال اطلاع رسانی einsad_fum@

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: رومینا طاهری