هفدهمین جشنواره ملی پایان نامه‌های برتر قرآنی دانشجویان برگزار می شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ به نقل از معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، هفدهمین جشنواره ملی پایان نامه‌های برتر قرآنی دانشجویان، در فضای بخش دانشگاهی بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با هدف ایجاد انگیزه و تشویق دانشجویان نسبت به نقش‌آفرینی در حوزه پژوهش‌های دینی و قرآنی برگزار می شود.

بر این اساس اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از معاونت فرهنگی دانشگاه‌ها خواسته است تا اقدامات مناسب جهت اطلاع‌رسانی گسترده جشنواره، به کلیه دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی مرتبط، به‌ویژه گروه‌های علوم قرآن و حدیث و گروه‌های معارف اسلامی انجام دهند.

لازم به ذکر است در صورت به حد نصاب رسیدن تعداد پایان‌نامه‌های مطالعات بین‌رشته‌ای مرتبط با قرآن و عترت، آثار ارسالی به صورت ویژه داوری و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

دانشجویان علاقمند می توانند پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری خود را که طی یک سال اخیر دفاع شده است حداکثر تا تاریخ ۱۵/‏۰۲/‏۱۳۹۷‬در قالب فایل الکترونیکی از طریق آدرس الکترونیکی دبیرخانه این جشنواره به نشانی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند.

IMG11153100