واحد فعالیت های دینی و قرآنی

فعالیت‌های قرآنی در راستاي تحقق هدف تقویت بنیه اسلامی دانشگاهیان در رأس تمام فعالیت‌های علمي، فرهنگي و اجتماعي دانشگاه فردوسي مشهد می باشد و با بهره‌مندی از ایده‌های دانشگاهيان (دانشجويان، استادان و كاركنان) انجام می شود. واحد فعالیت های دینی و قرآنی مديريت فرهنگي تلاش می‌کند با ايجاد زمینه‌های مناسب، جهت انسجام و استمرار فعالیت‌های قرآني و استفاده از توانمندی‌های هر سه قشر، در تقويت حس مشاركت بين فعالان قرآني در دانشگاه بكوشد و به بهره‌مندی بيشتر از آموزه‌های قرآنی در جهت توسعه علمي و فرهنگي دانشگاه، كمك کند.

برخي از فعالیت‌های این واحد عبارت است از:
۱- برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی حفظ، قرائت، ترتیل، روخوانی، روان‌خوانی و تدبر در قرآن کریم، با حضور استادان مجرب دانشگاه و شهر مشهد برای تمام دانشگاهیان.
۲- برگزاری محافل انس و تدبر در قرآن کریم با حضور استادان و قاریان بین‌المللی
۳- برگزاری دوره‌های ۴ساله حفظ قرآن کریم با اعطای گواهی نامه معتبر
۴- برگزاری المپيادها، جشنواره‌ها و مسابقات قرآنی دانشجویان،كاركنان و استادان در سطح دانشگاه، منطقه،کشور (دانشگاه‌های دولتي)، ملی (تمام دانشگاه‌ها) و بین‌المللی
۵- برگزاری جلسات قرآن کریم و حلقه‌های معرفت در سطح دانشگاه