کارگاه عکاسی سیاه و سفید برگزار می‌گردد

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ کارگاه عکاسی سیاه و سفید، به همت کانون فیلم و عکس دانشگاه، از 6 اسفند ماه سال جاری یکشنبه ها و چهارشنبه ساعت ۱۷:۳۰ در شش جلسه دو ساعته برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است این کارگاه که توسط مهران کریمان تدریس می شود به مباحثی از جمله: تاریخچه عکاسی سیاه و سفید، دیدن به صورت سیاه و سفید، طریقه ثبت حسگر دوربین، دایره لغات عکاسی سیاه و سفید، نور سنجی در عکاسی سیاه و سفید، زون سیستم، عکاسی از سوژه بر اساس تونالیته های رنگی، تبدیل به سیاه و سفید از طریق فتوشاپ، تبدیل به سیاه و سفید از طریق camera raw، تنظیم تنالیته و تن های مجزا، ایجاد تن های رنگی و آماده کردن عکس های سیاه و سفید برای چاپ، می پردازد.

هزینه ی ثبت نام در کارگاه برای دانشجویان علوم پزشکی ۶۰۰۰۰ تومان و برای دانشجویان دانشگاه فردوسی ۴۰۰۰۰ تومان می باشد.

علاقه مندان به ثبت نام می توانند به اتاق شماره ۹ کانون های فرهنگی مراجعه کنند یا از طریق شناسه تلگرامی زیر اقدام نمایند:
mimche7@
شماره تماس: ۰۹۲۲۶۷۷۴۰۹۷ (خاوری)

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: رومینا طاهری

akasi