جلسه شورای حمایت و نظارت بر انجمن‌ها و اتحادیه‌های انجمن‌های علمی دانشجویی برگزار شد

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، جلسه شورای حمایت و نظارت بر انجمن‌ها و اتحادیه‌های انجمن‌های علمی دانشجویی با حضور دکتر غفاری، معاون فرهنگی واجتماعی وزارت علوم و رئیس شورا؛ دکتر ایرجی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و دبیر شورا؛ دکتر جعفری مجد، نماینده معاونت حقوقی و امور مجلس؛ دکترلیاقت دبیر کمیسیون انجمن‌های علمی ایران؛ کرمی، رئیس ادارهفعالیت‌های فرهنگی؛ دکتر ابراهیم آبادی، دکتر ابراهیمی و دکتر باقرپور اساتید صاحب نظر در حوزه انجمن‌های علمی؛ لوشابی، توکلی نمایندگان دبیران اتحادیه‌های انجمن‌های علمی دانشجویی؛ امام قلی زاده نماینده دبیران مجمع دانشگاه‌ها و خانم اکبری کارشناس اداره فعالیت‌های علمی وزارت علوم برگزار شد.

در این جلسه دکتر ایرجی، به ارائه گزارشی از تدوین پیش نویس، مراحل تصویب و آیین نامه و دستور العمل اجرایی تأسیس و فعالیت انجمن‌ها و اتحادیه‌های علمی دانشجویی پرداخت.

وی سپس در ادامه ضمن تاکید بر تلاش برای توسعه فعالیت این نهادهای دانشجویی اظهار داشت: در راستای تحقق اهداف مندرج در این آیین نامه ضروری است کمیته‌های حمایت و نظارت و همچنین شورای حمایت و نظارت با برگزاری جلسات منظم به تحقق این اهداف کمک کنند.

در ادامه این جلسه از طرف دبیرخانه شورای حمایت و نظارت گزارشی از وضعیت انجمن‌ها و اتحادیه‌های انجمن‌های علمی دانشجویی، میزان،نحوه و ابعاد فعالیت‌های آنها ارائه شد. همچنین در این جلسه پیرامون رسالت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی و فعالیت‌های آنها و پیشنهاداتی جهت گسترش و رشد توسط اعضای شورا مطرح و بررسی شد. در ادامه، پیش نویس «دستورالعمل ضوابط تأسیس و فعالیت اتحادیه‌های انجمن‌های علمی دانشجویی» مورد بررسی قرار گرفت.

anjoman1

anjoman2