خانه نشريات مديريت فرهنگي و فوق ‌برنامه دانشگاه فردوسي، به منظور ايجاد شرايط مناسب و قانونمند در عرصه نشريات دانشجويي، بهبود سطح كيفي و ايجاد زمينه مناسب براي ارائه تسهيلات به نشريات، با تشكيل كميته ارزيابي نشريات، طرح رتبه‌بندي نشريات دانشجويي را در دانشگاه فردوسي مشهد، اجرا مي‌نمايد. در اين طرح، نشرياتي مورد بررسي قرار خواهند گرفت كه طي شش ماه گذشته حداقل يك شماره منتشر كرده باشند.

امتياز نشريات از حيث محتوا، رعايت قواعد نگارش، صفحه آرايي، اصول روزنامه‌نگاري، سابقه نشريه، تعداد عوامل دست اندركار ، انتشار منظم، مدرك كارگاهي محاسبه مي‌شود.

سقف كل امتياز 100 نمره به همراه امتياز منفي جهت امور مربوط به تخلفات و امتياز مثبت مربوط به امتياز جشنواره‌اي و امتياز تشويقي است.

در طرح رتبه بندي نشريات جهت ارئه تسهيلات بيشتر به نشريات دانشجويي تغييراتي صورت پذيرفته است

هر نشريه با توجه به امتياز كسب كرده در

شش گروه : الف1، الف2 ، ب1 ، ب2 ، ج، د   رتبه‌بندي مي شود

كه مي توانيد از طريق لينك زير آن را دريافت نمائيد

دستورالعمل طرح رتبه بندي نشريات

جهت دريافت فايل روي گزينه لينك كليك راست نموده و گزينه Save Target as يا كزينه Save link as را انتخاب نمائيد.