اعلام نتایج آزمون کتبی قرآن و عترت تا 23 اسفند 96

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ آزمون بخش کتبی مرحله دانشگاهی سی‌و‌سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور، دوشنبه 7 اسفندماه 1396 در دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهدبرگزار شد.

محمد سعید مسئله گو، مسئول برگزاری این دوره از مرحله دانشگاهی جشنواره قرآن و عترت دراین‌باره گفت: این آزمون‌ در 9 رشته بخش معارفی شامل رشته‌های سیره معصومین (ع)، مفاهیم نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن کریم،سبک زندگی ایرانی اسلامی، پرسمان دانشجویی، احکام، آشنایی با احادیث اهل‌بیت (ع) و ترجمه و تفسیر قرآن کریم برگزار شد. همچنین 4 رشته بخش حفظ شامل حفظ 5 جزء، 10 جزء، 20 جزء و حفظ کل نیز به صورت کتبی برگزار گردید.
مسئله‌گو افزود: نتایج مسابقات و اسامی برگزیدگان بخش کتبی، تا 23 اسفندماه سال جاری از طریق کانال اطلاع‌رسانی رویداد‌های فرهنگی دانشگاه و همچنین کانال اختصاصی جشنواره به ادرس quran_fum@ به اطلاع دانشگاهیان ارجمند خواهد رسید.
گفتنی است بر اساس آیین‌نامه مسابقات اولویت در رتبه بندی متسابقین با توجه به سوالات تستی می باشد و در صورت به تساوی رسیدن امتیارات در هرشته آزمون سوالات تشریحی لحاظ خواهد گردید. همچنین دانشگاه های دارای بیش از 8 هزار دانشجو از 5 نفر سهمیه در هر رشته برخوردار می‌باشند.
وی خاطرنشان کرد: شایسته است از دانشجویان فعال قرآنی و همکارن گرامی در مدیریت فرهنگی و همچنین دانشکده الهیات که در مراحل مختلف آماده‌سازی، چاپ، تکثیر سؤالات، توزیع و اجرای مسابقات کتبی، همکاری داشته و ستاد اجرایی مسابقات را یاری دادند،قدردانی گردد.

etrat

یازدهمین دوره جشنواره ملی حرکت