222

همزمان با برگزاری دهمین نمایشگاه قرآن و عترت در نمایشگاه بین المللی مشهد؛ دانشگاه فردوسی مشهد نیز با راه اندازی غرفه ویژه حضور شایان توجهی را به نمایش گذاشت و به عرضه فعالیت های قرآنی خود پرداخت.

شش بخش مختلف از دانشگاه شامل واحد قرآن و عترت معاونت فرهنگی دانشگاه فردوسی، مرکز تخصصی حفظ قرآن شهید شهریاری، کانون مهدویت، کانون قرآن و عترت، کانون امام رضا(ع) و ستاد احیا و هماهنگی کانون‌های قرآن و عترت مراکز آموزش عالی خراسان رضوی در این نمایشگاه شرکت کرده‌اند.

از جمله خدماتی که در غرفه دانشگاه فردوسی ارائه می شود میتوان به موارد زیر اشاره داشت:

- مشاوره تخصصی کودک و خانواده

- مشاوره تخصصی حفظ قرآن

- توزیع نشریات صاحب(کانون مهدویت) و گنجینه ثقلین(کانون قرآن و عترت)

- ثبت نام دوره های حفظ و تثبیت و تجوید و روانخوانی با تخفیف ده درصد نمایشگاهی ویژه عموم علاقمندان

- آشنایی با فعالیت های کانون امام رضا(ع)

شایان ذکر است که دهمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد مقدس با 31 کمیته و 26 بخش از ششم تا 15 تیر ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد در حال برگزاری است.

از عموم دانشگاهیان دعوت می شود از غرفه دانشگاه در دهمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد مقدس بازدید نمایند.