فراخوان دومین جشنواره بین‌المللی عکاسی «نگاه آبی»

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ کانون هنر و زیست بوم دانشگاه تهران برای دومین جشنواره بین‌المللی عکاسی «نگاه آبی» با محوریت مصرف صحیح انرژی و معرفی انرژی‌های پاک فراخوان داد.

هدف از برگزاری این جشنواره، معرفی و فرهنگ‌سازی مصرف صحیح انرژی و استفاده از انرژی‌های پاک است و محورهای آن شامل انرژی‌های پاک، بهینه‌سازی مصرف، هدر رفت، آلودگی صنعتی، حمل و نقل، آلودگی هوا، شهر سبز و توسعه پایدار می‌باشد.

ارسال آثار بخش عکاسی حرفه‌ای به جشنواره صرفاً از طریق درگاه اینترنتی جشنواره به نشانی www.BlueCircleGroup.ir امکان‌پذیر است و شرکت‌کنندگان بخش موبایلی می‌توانند با استفاده از هشتگ BvipFest # در شبکه‌های اجتماعی، برای شرکت در جشنواره اقدام کنند.

مهلت پذیرش آثار شرکت‌کنندگان ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ است. نمایشگاه آثار منتخب و مراسم اهدای جوایز این جشنواره در خرداد سال آتی برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت متن کامل فراخوان و همچنین آیین‌نامه جشنواره به درگاه اینترنتی این جشنواره مراجعه کنند.

دومین جشنواره بین‌المللی «نگاه آبی» به دبیری مسعود مکاری، در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

negahe