آغاز ثبت نام نوزدهمین دوره عتبات دانشگاهیان از ماه مبارک رمضان

atabat

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، حجت الاسلام سید محمد رضا فقیهی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: ثبت نام نوزدهمین دوره عتبات دانشگاهیان، ماه رمضان انجام می‌شود ولی هنوز روز ثبت نام مشخص نیست و اعزام دانشگاهیان این دوره نیز، مرداد ماه صورت خواهد گرفت.

وی ادامه داد: در دوره هجدهم عتبات دانشگاهیان در مدت ۱۰ روز اول ثبت نام، بیش از ۹۵ هزار نفر ثبت نام کرده‌اند اما برنامه ما برای اعزام، ۱۷ هزار نفر بود.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان یادآورشد: در عید بیش از صد کاروان اعزام داشتیم که اکثر این کاروان ها از استادان بودند و تا کنون بیش از ۷۰ کاروان اعزام شده اند، دوره هجدهم عتبات عالیات، ۱۶ اردیبهشت پایان می‌یابد.

وی ادامه داد: ما در برنامه اعزامی که برای دانشجویان داریم زوج های جوانی که تازه ازدواج کرده اند را در اولویت قرار داده‌ایم.

به گزارش مهر، حجت الاسلام فقیهی خاطرنشان کرد: در سه دوره گذشته بین ۲۷ تا ۳۰ درصد زوج های دانشجو برای مراسم ازدواج یا اولین سفر زندگی مشترک خود به کربلا و نجف رفته‌اند.

یازدهمین دوره جشنواره ملی حرکت

• همایش