anjomanelmi

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، اولین جلسه هیات موسس انجمن علمی بین رشته ای توسعه پایدار با رویکرد تحقق اهداف دانشگاه سبز برگزار شد. در این جلسه ضمن معرفی اهداف و رویکرد انجمن، به اهمیت موضوع توسعه پایدار و حفظ محیط زیست و گسترش آن در دانشگاه فردوسی بعنوان مهد فرهیختگی شرق کشور و در راستای چشم انداز 1404 پرداخته شد. همچنین مصادف شدن تاسیس این انجمن با مشهد 2017 به فال نیک گرفته شد تا با پیگیری اعضا و برگزاری طرح های مرتبط در تحقق این اهداف نیز تلاش گردد.

محمد حاجی پور، دبیر اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی محیط زیست ایران در این جلسه افزود بایستی این انجمن به عنوان یک انجمن بین رشته ای تمام دانشجویان علاقه مند به حفظ محیط زیست در تمامی مقاطع و رشته ها را در بر گیرد و دانشجویان در دوران دانشجویی با فعالیت در این انجمن علاوه بر کسب تجربه، به طبیعت و مبحث پایداری خدمتی کرده باشند.

در ادامه جلسه بخش های سازمانی این انجمن مورد بحث و بررسی قرار گرفت و از هر دانشکده یک نماینده به عنوان عضو فعال در انجمن انتخاب گردید تا بتوان از کلیه علوم در این زمینه بهره مند شد. همچنین این انجمن در نظر دارد تا با بهره گیری از اساتید هیات علمی بعنوان مشاور مجموعه در بهینه سازی حرکت و طرح های مطرح شده گامی مثبت بردارد.