دیدار باخانواده شهدا

درآستانه بهمن ماه، به منظورتجلیل از خانواده شهدای دانشجوی دانشكده علوم ریاضی، جمعی از استادان و دانشجویان دانشكده علوم ریاضی با حضور در منزل  شهید « هادی بناء رضوی» با خانواده ایشان دیدار نمودند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد، با هدف تجلیل و بزرگداشت یاد و خاطره شهدای دانشكده، دكتر قنبری، معاون فرهنگی و آموزشی دانشكده علوم ریاضی، روز چهار شنبه 29 دی ماه 1395به اتفاق تعدادی از استادان و دانشجویان این دانشكده، با حضور در محل منزل  این شهید بزرگوار، با خانواده ایشان دیدار نمودند و خاطراتی از دوران زندگی شهید « هادی بناء رضوی» مرور گردید.

گفتنی است، شهید « هادی بناء رضوی» دانشجوی رشته تحصیلی ریاضی كاربردی دانشگاه فردوسی مشهد بود که در تاریخ 1367/4/4در جزیره مجنون به درجه رفیع شهادت نائل گردید.