simorgh 34

هم زمان با برگزاری سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر، 5 فیلم منتخب جشنواره سی و چهارم فجر اکران می شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد، در آستانه برگزاری سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر، فیلم خانه پردیس، فیلم های منتخب دوره گذشته جشنواره را از روز  شنبه 16  لغایت چهارشنبه  20 بهمن ماه در تالار رودکی نمایش می دهد.

فیلم های منتخب جشنواره سی و چهارم فجر  عبارتند از ابد و یک روز، ایستاده در غبار، امکان مینا، دختر و فیلم سینمایی فروشنده نماینده ایران در اکادمی  اسکار  که  طی 5 روز از ساعت 20:15  ویژه خواهران دانشجو، نمایش داده خواهند شد.

فیلم های منتخب جشنواره دهه فجر بر اساس مصوبات ستاد گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی معاونت فرهنگی- اجتماعی و دانشجویی دانشگاه در ایام الله مبارک دهه فجر اکران خواهند شد.