به گزارش خبرنگار فرهنگي دانشگاه فردوسی مشهد؛ دومين جلسه كارگروه هاي مشورتي گروه مطالعات و برنامه ريزي فرهنگي-اجتماعي معاونت فرهنگي-اجتماعي و دانشجويي روز چهارشنبه ۱۳ بهمن ماه برگزار شد.

در اين جلسه كه با هدف آشنايي سه كارگروه مشورتي «مطالعات راهبردي و سياست گذاري فرهنگي-اجتماعي»، «برنامه ريزي فرهنگي-اجتماعي» و «نظارت و ارزيابي فرهنگي-اجتماعي» با فعاليت هاي گروه در تالار گفتگوي معاونت تشكيل شد، در ابتدا دكتر علیرضا آزاد با يادآوري دستور جلسه و توضيحاتي در خصوص تغيير روند بودجه بندي از «بودجه بندي افزايشي» به «بودجه بندي برنامه اي»، به شكل گيري شبكه نظارت، ارزيابي و برنامه ريزي در دانشگاه هاي برتر كشور اشاره نمود.

همچنین گزارش طرح تحليل محتواي نشريات دانشگاه توسط مسعود فتاح زاده (دانشجوي دكتري جامعه شناسي دانشگاه فردوسي) ارايه شد و در  ادامه دكتر حسین اكبري به ارايه گزارشي از طرح پايش فضاي فرهنگي اجتماعي دانشگاه پرداخت.
در ادامه جلسه  اعضا در رابطه با موضوعات و گزارش های ارائه شده به بحث و بررسی پرداختند.

خبرنگار فرهنگی/ گروه مطالعات فرهنگی و اجتماعی : احمد موسمی