به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد؛ ششمین جلسه ی کارگاه هفتگی حس نو در روز چهارشنبه ۲۰ بهمن ماه در محل مجتمع کانون های فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این جلسه که با حضور جمعی از دانشجویان نابینا، کم بینا و بینای عضو کانون تاک همراه بود؛ مباحثه ای در خصوص ارتباط موسیقی و ارکان طبیعت، عرفان، ریاضیات و روانشناسی انجام گرفت و نکاتی در این زمینه ها توسط  فرشاد بهشتی، دانشجوی کارشناسی ادیان و عرفان و جواد فکری، دانشجوی کارشناسی روانشناسی مطرح شد.

سپس امین مسافرتی دانشجوی نابینای رشته ی علوم تربیتی ضمن بیان نکاتی در مورد ریشه ی دوتار در خراسان و آداب و سنن این خطه، چند قطعه ی سنتی کرمانجی را با ساز دوتار اجرا کرد. در ادامه پوریا علی پور، دانشجوی نابینای رشته ی ادبیات عرب، به شعرخوانی پرداخت.

گفتنی است هدف کانون تاک از برگزاری این جلسات که از سال گذشته برگزار می شود؛ ملموس کردن مباحثی برای دانشجویان با ضعف بینایی و همچنین نمایش توانمندی های دانشجویان نابینا و کم بینا می باشد.

خبرنگارفرهنگی/ کانون های فرهنگی و هنری: مریم طلوع شیخ زاده