نشست تکریم اعضای ستاد اجرایی جشنواره امام رضا علیه‌السلام با حضور سید جواد جعفری مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام و نمایندگان دستگاه‌های دخیل در این جشنواره در مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه به نقل از  واحد خبر و اطلاع رسانی بنیاد بین المللی امام رضا(ع)، دبیر جشنواره بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام در این مراسم که در مشهد برگزار شد، با تسلیت ایام شهادت حصرت زهرا (س) به حدیثی از امام رضا علیه‌السلام مبنی بر اینکه اگر کسی اندوهی را از مؤمنی بزداید خداوند اندوه او را برطرف می‌کند گفت: امروز مسائل فرهنگی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری است و خیرخواهان جامعه ما باید در راستای رفع دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی تلاش کنند.
سید جواد جعفری با تأکید بر اینکه ان‌شاءالله روزی برسد که فرهنگ رضوی فرهنگ غالب جامعه اسلامی ما شود افزود: امید است فرهنگ رضوی به فرهنگ عمومی و نهادینه‌شده جامعه تبدیل شود.

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام در این نشست از عنایت ها و حمایت‌های حضرت آیت‌الله رئیسی تولیت آستان قدس رضوی،تجلیل و تصریح کرد: توجه ویژه نماینده ولی فقیه و امام جمعه مشهد مقدس حضرت آیت الله علم الهدی و پشتیبانی های همه جانبه استانداری خراسان رضوی و دیگر دستگاه‌ها باعث شده تا جشنواره امام رضا(ع) به نحو مطلوب برگزار شود که وظیفه خودم می‌دانم از همه آن‌ها تشکر کنم.
دبیر جشنواره بین المللی امام رضا(ع)، با بیان اینکه این تلاش‌ها باعث شده علاوه بر داخل کشور، در حوزه بین‌الملل ما شاهد رشد و ترویج فرهنگ رضوی باشیم تاکید کرد: این تلاش های خالصانه در عرصه فرهنگ رضوی،باعث شود تا روز به روز شاهد گسترش بیش از پیش فرهنگ رضوی در کشور باشیم.
در این نشست هر یک از نمایندگان دستگاه‌های عضو جشنواره بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام به ارائه دیدگاه‌های خود پرداختند.
یادآوری می شود؛پانزدهمین جشنواره امام رضا(ع) در عرصه ملی و بین المللی برگزار می شود. وبگاه شمس توس به نشانیwww.shamstoos.ir برای اطلاع از جزئیات فراخوان پانزدهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع)، اعلام شده است. همچنین سامانه پیام کوتاه به شماره ۳۰۰۰۷۸۸۸ و شماره تلفن ۰۵۱۳۲۲۸۳۰۴۴ پل ارتباطی میان جشنواره و مخاطبان است.

مراسم افتتاحیه پانزدهمین دوره جشنواره امام رضا(ع) در اولین روز ماه ذی القعده در قم و اختتامیه آن در ۱۱ ذی القعده در شب میلاد مسعود حضرت امام رضا(ع) در مشهد مقدس برگزار می‌شود. «سیدجواد جعفری» دبیری این جشنواره بین‌المللی را برعهده دارد.

گفتنی است در این مراسم از ناصر برفرازی کارشناس معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی به عنوان عضو ستاد اجرایی چهاردهمین جشنواره بین المللی امام رضا علیه السلام تقدیر شد.

منبع -باشگاه خبرنگاران دانشگاه

91068 orig