مدیر کنگره شهدای دانشجوی استان خراسان رضوی گفت: دومین کنگره شهدای دانشجو پنجم اسفند سال جاری با حضور وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در مشهد برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد به نقل از ایرنا؛ حجت الاسلام مهدی ابراهیمی در نشست خبری این کنگره افزود: تجلیل از شهدا وظیفه تمامی آحاد مردم و به وی‍ژه نهاد های دولتی است و این امر بایستی در مراکز علمی به صورت آشکارتری نمود پیدا کند.
وی با بیان اینکه برگزاری کنگره شهدای دانشجو نیز در همین راستا برگزار می شود،اضافه کرد: شرایط شهدای دانشگاه به گونه ای است که با کسوت علم وارد دانشگاه شده اند و با قصد مبارزه با دشمنان به نبرد رفته اند از این رو این شهدا جایگاه خاصی میان دیگر شهدا دارند.
وی با بیان اینکه این کنگره با هدف ترویج فرهنگ علم، جهاد و مدیریت جهادی برگزار می شود، بیان کرد: بدون شک می توان از تلاش مستمر شهدای دانشجو در 2 جبهه تحصیل و مبارزه این برداشت را داشت که آنها علم و جهاد را در کنار هم می دانستند.
حجت الاسلام ابراهیمی پیرامون برنامه های این کنگره افزود: در این جشنواره علاوه بر به نمایش گذاشته شدن تمامی مستندات، خاطرات و دست نوشته شهدا، از نرم افزار ویژه شهدا رو نمایی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در خراسان رضوی 363 شهید دانشجو وجود دارد اظهار کرد: این شهدا در عرصه های انقلاب اسلامی، ترور و دفاع از حرم زینب(س) به شهدات رسیده اند که در مجموع بیش از 50 هزار سند از آنها به جا مانده است.
مدیر کنگره ملی شهدای دانشجوی خراسان رضوی با بیان اینکه خراسان رضوی با 9 شهید دانشجوی مدافع حرم بیشترین تعداد شهید دانشجوی شهید کشور در این زمینه را دارد بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد همه ساله با انجام ویژه برنامه هایی خاص در تجلیل از شهدای مدافع حرم اقدام کرده است.

گفتنی است نخستین دوره کنگره شهدای دانشجوی استان خراسان رضوی در اردیبهشت ماه سال 1393 به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد

photo 2017-02-19 10-35-05