به گزارش خبرنگارفرهنگي دانشگاه فردوسي مشهد،به منظور ايجاد انگيزه و علاقه به رياضيات و شناسايي و هدايت استعدادهاي برتر، با اجراي دكتر ميرزا وزيري، عضو هيات علمي دانشكده علوم رياضي دانشگاه فردوسي مشهد و با همكاري انجمن علمي دانشجويي اين دانشكده، فينال مسابقات استاني شهررياضي، در 19 الي ۲۱ اسفند ماه 1395 در محل سالن «22بهمن» دانشگاه فردوسي مشهد انجام مي شود.

گفتنی است ثبت نام فينال استاني شهر رياضي مخصوص استان هاي خراسان رضوي، شمالي و جنوبي آغاز شده است. ثبت نام مسابقه فينال استاني شهر رياضي در استان خراسان رضوي از روز ۱ اسفند ۹۵ آغاز گرديده است و تا ساعت ۱۲ شب ۱۵ اسفند ۹۵ ادامه خواهد داشت.

براساس اين گزارش، كميته اجرايي برگزاري مسابقه فينال استاني شهر رياضي، اعلام نموده است كه مسابقات استاني در استان هاي خراسان شمالي و جنوبي توسط نمايندگان اين موسسه در اين استان ها برگزار مي گردد.  همچنين شركت كنندگان مي توانند براي پيش ثبت نام به نشاني اينترنتي  mirzavaziri.com مراجعه و براي قطعي شدن ثبت نام طبق مراحلي كه در سايت توضيح داده شده عمل كنند.

خبرنگار فرهنگی/ دانشکده علوم ریاضی: مجید پازوکی شاهسوند

riyazi001