همایش"ترامپیسم چشم انداز سیاست خارجی آمریکا"به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در تالار فارابی دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد،2اسفند ماه 1395 برگزار شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، در این همایش که دکتر محسن اسلامی عضو هیئت علمی گروه روابط بین المللی دانشگاه تربیت مدرس و دکتر سید احمد فاطمی نژاد عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه فردوسی و تعدادی از دانشجویان و اساتید حضور داشتند؛ مباحثی پیرامون چشم انداز سیاست خارجی آمریکا با انتخاب شدن ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا طرح شد.
در ابتدا دکتر فاطمی نژاد فضای اسفناک اقتصادی جامعه آمریکا و استفاده سودمند ترامپ از این فضا را از دلایل پیروزی ترامپ برشمرد. وی  در ادامه از پیامد های رفتارهای اقتصادی ترامپ در سطح جهانی سخن گفت.
دکتر فاطمی نژاد در جریان این نشست در خصوص  روابط آینده ایران و امریکا بیان کرد: اگرچه که آمریکا در 30_40 سال اخیر با ایران دشمنی کرده است ولی رفتارهای یک ماهه اخیر ترامپ نشان داده است که یک آمریکا قابل پیش بینی خیلی بهتر از آمریکا غیر قابل پیش بینی است.
وی در پایان افزود: اقدامات  اخیر ترامپ نشان داده است که او می تواند خیلی خطرناک باشد.
در جریان این نشست دکتر اسلامی خاطرنشان کرد: جامعه آمریکا فضای متفاوتی نسبت به گذشته پیدا کرده است و دیگر هیمنه و قدرت سالهای قبل را ندارد و ترامپ از این موقعیت در تبلیغات انتخاباتی خود استفاده کرد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: حسینی