کارگاه تخصصی کشوری دوره پیشرفته طیف سنجی مادون قرمز و رامان به همت انجمن علمی شیمی برگزار می شود .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی، کارگاه تخصصی کشوری دوره پیشرفته طیف سنجی مادون قرمز و رامان،پیوند هیدروژنی٬خواص و روشهای بررسی و تحقیق توسط انجمن علمی شیمی با همکاری وزارت علوم،تحقیقات و فناوری و شرکت اکسیر طلایی رازی ویژه دانشجویان کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکترای رشته های شیمی،فیزیک،مهندسی،کشاورزی،داروسازی،پزشکی و نیز کارکنان صنایع مختلف و کارخانجات ۱۵اسفند ساعت۹الی۱۷در دانشکده علوم دانشگاه فردوسی برگزار می شود.

شایان ذکر است به شرکت کنندگان مدرک معتبر از دانشگاه فردوسی و در صورت تمایل مدرک از سازمان فنی حرفه ای اعطا میشود.

همچنین قابل ذکر است هزینه ثبت نام۳۶۰۰۰۰تومان ویژه دانشجویان دانشگاه ها و کارکنان صنایع و کارخانجات مشهد و ۴۱۰۰۰۰تومان ویژه دانشجویان دانشگاه ها و کارکنان صنایع و کارخانجات غیر مشهد و سایر استان ها می‌باشد و ده درصد تخفیف ویژه به اعضای انجمن شیمی ایران و اعضای اتحادیه علمی دانشجویی شیمی تعلق میگیرد.

ضمناً هزینه ثبت نام را به کارت بانک ملت به شماره۶۱۰۴۳۳۷۸۷۶۳۹۶۲۷۴واریز نمایید و سپس نام و نام خانوادگی خود را به شماره۰۹۲۱۳۰۱۲۵۲۰ ارسال نمایید

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد:عسکری

photo 2017-02-21 10-30-32