نخستین دوره اعطای جایزه ادبی "استاد محمد قهرمان"در دانشکده ادبیات برگزار می‌شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ نخستین دوره اعطای جایزه ادبی "استاد محمد قهرمان" به همت مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه، در روز دوشنبه 31 اردیبهشت 97 ساعت 11 در محل تالار شریعتی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، برگزار می‌شود.

استاد محمد قهرمان شاعر برجسته و فرزانه خراسانی و رئيس اسبق كتابخانه دانشكده ادبيات و علوم انسانی بوده است.

دکتر سلمان ساکت، دبیر اولین دوره جایزه ادبی قهرمان با اعلام این خبر گفت: اولین دوره جایزه ادبی قهرمان که فراخوان آن در اردیبهشت ماه سال گذشته اعلام شد، به همت مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه و با همکاری گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اينكه در اين مراسم يكي دو تن از متخصصان ادبيات دوره صفوي و نزديكان زنده ياد محمد قهرمان سخنرانی خواهند داشت، اظهار کرد: دکتر محمدجعفر یاحقی و دکتر محمود فتوحی از اعضای هیأت داوران نیز در خصوص روند داوری این جایزه ادبی سخن خواهند گفت.
دکتر ساکت با بیان اینکه پروفسور ریکاردو زیپولی و پروفسور چندرشیکهر از دیگر اعضای هیأت داوران این جایزه ادبی هستند، یادآورر شد: در دوره اول این جایزه کتاب ها و رساله های مقاطع تحصیلات تکمیلی در حوزه ادبیات دوره صفویه و سبک هندی در سه سال اخیر بررسی و داوری شده است.
دبیر جایزه ادبی قهرمان در پایان با سپاس از خانواده استاد قهرمان که در طول برگزاری این جایزه از هیچ كوششي فروگذار نکرده اند، عنوان کرد: قسمت عمده بارمالی این جایزه ادبی بر عهده خانواده ایشان بوده است.

ghahramann