به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، فینال دومین دوره مسابقه استانی ارائه برتر در اولین روز از اسفند ماه سال ۱۳۹۵ به همت انجمن علمی صنایع برگزار شد.
پنج تیم راه یافته به مرحله فینال در این روز در دو مرحله با یکدیگر به رقابت پرداختند. در قسمت اول تیم ها در ده دقیقه، موضوع انتخابی خود را ارائه دادند و نظرات و امتیازات داوران را که همانند مرحله ی اول از اساتید گروه صنایع بودند، دریافت کردند.
در مرحله دوم، تیم ها باید در یک ارائه سه دقیقه ای، یک محصول (یک مدل تلفن همراه) را معرفی کرده و داوران و حضار را به خرید این محصول ترغیب می کردند و در نهایت داوران و همچنین حضار به تیم ها امتیاز اختصاص می دادند.
در پایان و پس از جمع آوری امتیازات هدایا و تندیس و لوح تقدیری به رسم یادبود به سه تیم اول تقدیم شد.
اساتید دانشگاه فردوسی مشهد  دکتر حمیده رضوی، دکتر محمد علی پیرایش، دکتر فرزاد دهقانیان، دکتر سید محمود حسینی در مرحله فینال در جایگاه داوران قرار گرفتند.
در پایان دارابی و کاتوزیانی از دانشگاه فردوسی مشهد مقام اول،  امیری، اصفهانی و خواجوی از دانشگاه فردوسی مشهد مقام دوم و  دست پروری و موحد از دانشگاه غیرانتفاعی اسرار، مقام سوم را کسب کردند.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: فرهاد صدوقی نسب

photo 2017-02-22 15-15-58