دکتر سید عباس عراقچی معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران با دانشجویان بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد دیدار کرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر عراقچی در جمع دانشجویان بین الملل دانشگاه بیان کرد :بسیار خوشحالم که در جمع بزرگی از دانشجویان بین الملل هستم که می توان به زبان فارسی صحبت کرد و این باعث غرور و افتخار است و باید به استادان شما در دانشگاه فردوسی و اداره دانشجویان بین الملل این دانشگاه تبریک گفت.
وی در ادامه تصریح کرد: واقعا جای خوشحالی بسیاری دارد که دانشگاه فردوسی از کشور های مختلف به ویژه منطقه و نیز همسایگان ما دانشجویان بسیاری می پذیرد و من به عنوان به عنوان معاون وزیر امور خارجه تصور می کنم که این یک گام بزرگ در راستای تحکیم دوستی و همکاری بین کشور های مختلف است.
معاون وزیر امور خارجه گفت :تبادل دانشجو و استاد و نیز تبادلات فرهنگی و علمی نقش موثری در گسترش روابط میان کشور ها دارد و درک و فهم د کشور را نسبت به هم می افزاید و در نهایت به صلح بین الملل کمک می کند.
وی همچنین افزود: این گام دانشگاه فردوسی در ایجاد ارتباطات علمی ،تبادل دانشجو و تربیت دانشجویان خارجی و آشنایی آنها با زبان فارسی و در یک زنجیره ی بزرگ تر به صلح و امنیت بین الملل کمک می کند .
دکتر عراقچی در جمع دانشجویان بین الملل بیان کرد : هر یک از شما سفیر کشور خود در ایران هستید و پس از پایان تحصیل سفیری از جمهوری اسلامی ایران در کشور خود خواهید بود .
شما غیر از تحصیل و فراگیری دانش به گسترش روابط و همکاری ها و در نهایت به گسترش صلح و ارامش کمک می کنید و این چیزی است که ما در منطقه غرب آسیا به دنبال آن هستیم .تامین امنیت اولویت اصلی ماست.
معاون وزیر امور خارجه خاطر نشان کرد: هیچکس نمیتواند امنیت خود را با نادیده گرفتن امنیت دیگران در نظر بگیرد .امنیت یک مسئله ی یک پارچه است و هیچ کشوری نمیتواند خود را مصون از تهدید ها بداند و نسبت به آن بی تفاوت باشد.
دکتر عراقچی در پایان اظهار داشت: آموزش زبان فارسی یکی از ماموریت های ما در وزارت خارجه است .زبان فارسی تنها یک زبان برای مکالمه نیست.بلکه زبانی بسیار غنی و کهن و دارای معانی عرفانی بسیاری است و من بسیار خوشحالم که در جمع شما که در حال آموختن این  زبان هستید حضور دارم.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: مینا شهابی

photo 2017-02-23 08-23-33