محفل شعر دانشجویی"کوثر"باحضور شعرای آیینی استان و کشور برگزار شد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی، محفل شعر دانشجویی "کوثر" با همکاری جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی، انجمن ادبی رضوان موسسه آفرینش های هنری استان قدس رضوی و هیئت سیدالشهدا چهارشنبه 4 اسفند ماه در تالار فردوسی دانشکده ادبیات برگزار شد.
در این مراسم که به مناسبت ایام سوگواری حضرت زهرا سلام الله علیها تدارک دیده شده بود، علیرضا قزوه، محمود حبیبی کسبی، غلامرضا شکوهی، سید رضا یعقوبی آل و جمعی از شعرای برگزیده شعر دانشجویی از جمله رحیمی عنبران، حامد فرد و خانم‎ها  لطفی  و مهربان در مدح حضرت فاطمه(س) نغمه‌سرایی کردند.
علیرضا قزوه شاعر برجسته کشور پیش از شعرخوانی به خاطره ای اشاره کرد و گفت : چند سال پیش شعری را درباره ماجرای سقیفه گفته بودم و وقتی آن را برای حضرت آقا خواندم فرمودند بهتر است بیتی که در آن از سقیفه گفته بودید حذف شود. این توصیه نشانگر توجه ویژه مقام معظم رهبری به امر وحدت مسلمانان است
وی تأکید کرد: صحیح نیست برای دفاع از خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها،الفاظ زشتی به تعدادی از صحابه نسبت دهیم.
 شکوهی یکی دیگر از شاعران حاضر در این محفل ادبی بود که پیش از شعرخوانی خود برای بیان جایگاه والای حضرت زهرا سلام الله علیها حدیثی قدسی قرائت نمود: ای احمد اگر تونبودی،افلاک را خلق نمیکردم، و اگر علی نبود تو را خلق نمیکردم، و اگر فاطمه نبود،شمارا خلق نمیکردم.
در پایان مداح اهل بیت , صاحبی به مرثیه خوانی پرداخت و از دانشجویانی که شعرشان برای قرائت در این مراسم برگزیده شد، تقدیر به عمل آمد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: فائزه صفایی