بهترین فیلم در بخش مردمی و ملی در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر در دانشگاه فردوسی  اکران می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، فیلم ماجرای نیمروز ، بهترین فیلم در بخش مردمی و ملی در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر ،شنبه ۲۱اسفند ماه ساعت۱۵  در امفی تئاتر دانشکده علوم اکران می شود.

در جریان اکران این فیلم برگزیده جواد عزتی ،مهرداد صدیقیان ،احمد مهرانفر ،محمد حسین مهدیان و محمود رضوی حضور خواهند داشت.

علاقه مندان می توانند از ۱۴الی ۱۸اسنفند ماه از ساعت ۱۰الی ۱۸ جهت تهیه بلیط به مجتمع کانون های فرهنگی ، اتاق 14 مراجعه نمایند.

گفتنی است اکران دانشگاهی فیلم "ماجرای نیمروز" به همت پاتوق فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری دانشگاه فردوسی انجام می شود.

باشگاه خبرنگاران پانشگاه فردوسی مشهد:مینا شهابی

photo 2017-03-04 13-10-11