به گزارش خبرنگار فرهنگي دانشگاه فردوسي مشهد، شصت و نهمين جلسه ي هفتگي باشگاه نجوم در روز سه شنبه ۱۰ اسفند ماه در محل مجتمع كانون هاي فرهنگي دانشگاه فردوسي مشهد برگزار شد.

در اين جلسه كه با حضور جمعي از دانشجويان عضو كانون نجوم و علاقه مند به مباحث نجومي همراه بود؛ مباحثه اي با مديريت حديث ارشادي نسب، مشاور علمي كانون و دانشجوي ارشد فيزيك نجوم، و با محوريت انرژي و ماده ي تاريك مطرح شد و اعضا به بيان سوالات و تبيين مفاهيم پيچيده اي چون انرژي لازم براي پايداري معادلات مربوط به ديناميك كيهان موسوم به انرژي تاريك و همچنين لزوم حضور ماده ي تاريك در برخي از نقاط كيهان پرداختند و با توجه به محدوديت زماني و گستردگي مطالب، ادامه ي مباحثه به جلسه ي هفته ي آينده موكول گرديد.

در ادامه، علي يوسف اللهي، با پخش مستنداتي به بررسي موضوع حضور بيگانگان در كيهان پرداخت كه با شركت اعضا در بحث همراه بود.

گفتني است اين موضوعات از قبل با توجه به اجماع نظر  اعضا انتخاب شده و مباحثه نيز با استقبال همه حاضرين در اين جلسه مواجه شد.

شايان ذكر است هدف كانون نجوم آماتوري از برگزاري اين سلسله جلسات هفتگي كه از  سنوات گذشته برگزار مي شود؛ تبيين مفاهيم نجومي براي علاقه مندان به شكل مباحثه اي و همچنين بررسي آخرين رخدادهاي نجومي مي باشد.

خبرنگار فرهنگی / کانون های فرهنگی و هنری: مریم طلوع شیخ زاده

IMG 20170301 145127