به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، نمايش «خداي كشتار» به نويسندگي ياسمينا رضا و كارگرداني عليرضا  ربيعي ، از 15 لغايت 22 اسفند ماه 1395، هر شب ساعت 18 در تالار رودكي به روي صحنه خواهد رفت.

خلاصه ي داستان نمايش از اين قرار است كه:
برونو يازده ساله با چوب دستي فرديناند را در يك مجادله زخمي مي كند و خانواده ي كودك خاطي براي رسيدگي به موضوع به خانه ي خانواده ي آسيب ديده مي روند …
عليرضا ربيعي، كارگردان كار، در مورد اين اثر چنين مي گويد:
“خداي كشتار نمايشي در سبك طنز رفتار (Comedy of Manners)  و طنز سياه   (Dark comedy) به قلم ياسمينا رضا نمايشنامه نويس فرانسوي كه او را بكت زن فرانسه مي خوانند و آثارش را تحت تاثير هارولد پينتر مي انگارند نوشته شده است . خداي كشتار بارها در تمام نقاط جهان به روي صحنه رفته است و رومن پولانسكي(Roman Polanski) در سال 2011 فيلمي برگرفته از آن را به منصه ظهور گذاشته است . اين نمايش با چهار شخصيت اصلي در فضاي يك خانه شروع مي شود كه بازيگران در نقش والدين دو كودك سعي در حل مشكل فرزندانشان دارند ودر ادامه ي نمايش ما شاهد دگرگوني و مجادلات اين دوزوج حول مسائل مختلفي مي باشيم كه براي مخاطب چالشي فراتر از دعواي كودكان به ارمغان مي آورد و آن گرفتاري هاي رفتاري و گفتاري شخصيت هاي اجتماعي در كوچك ترين نهاد مدني يعني خانواده است و طنز تلخ نمايش با درونمايه ابزورد مخاطب را تا جايي درگير مي كند كه خود را در چارچوب شخصيت هاي نمايش جايگزين مي كند . اين خاصيت ويژه ي اين نمايش است كه هر مخاطبي در هر طبقه اجتماعي و با هر سني را به خود جذب كرده و پيام خويش را به او مي رساند و اين پيام در كالبد تئاتر براي شما به اجرا گذاشته مي شود .”

بازيگران:
آرمين اشبگ/عليرضا سعيدي/مهسا صبوري/مائده روحاني
منشي صحنه: كيميا مكرم
طراحان صحنه: سروش ثنايي نژاد/عليرضا ربيعي/دوريسا كوشكي
مجريان صحنه: محمد جهانگرد / پريسا گران سايه / اميررضا رنگ آميز
طراح لباس: فريده غني آبادي
سرپرست گروه: فؤاد زيدانلويي
ساخت تيزر: مصطفي جلالي/ اميررضا رنگ آميز/ آروين فتحي
طراح پوستر: علي آتشي
نقاش: پريسا يعقوبي

براي تهيه و بليط و اطلاع از تخفيفات گروهي، به اتاق 5 ساختمان كانون هاي فرهنگي و يا به دفاتر انجمن اسلامي نو انديش مراجعه كنيد.
به منظور خريد بليط اينترنتي به تارنماي “مشهد گيشه” به نشاني
مراجعه كنيد.
بهاي بليط: 5000 تومان
شب اول: 2500 تومان
شب دوم: 4000 تومان

تماشاي تئاتر فقط مخصوص دانشجويان دانشگاه فردوسي و علوم پزشكي مشهد مي باشد.

​باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: مریم طلوع شیخ زاده