photo 2017-03-12 09-12-31

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسي مشهد، فيلم سینمایی "ماجراي نيمروز" به همت پاتوق فرهنگي نهاد رهبري دانشگاه و شوراي هماهنگي كانون ها فرهنگي و هنري با حضور عوامل این فیلم  شنبه 21 اسفند ماه در تالار دکتر رحیمی زاده دانشکده علوم به نمایش در آمد.

در اين برنامه سيد محمود رضوي (تهيه كننده)، محمد حسن مهدويان( كارگردان) و بازيگران اين فيلم احمد مهران فر، مهرداد صديقيان، هادي حجازي فر، مهدي زمين پرداز، هادي بهروز فيلم بردار و ابراهيم اميني فیلم نامه نویس حضور داشتند.

پس از نمایش بهترین اثر سینمایی سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر  از سوی دفتر نهاد رهبري دانشگاه فردوسي مشهد از عوامل اين فيلم تقدير شد . حجت الاسلام والمسلمین مهدی صالحي رييس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسي خطاب به تهيه كننده ي اين فيلم سيد محمود رضوي بيان كردند:  امروز پرجم انقلاب در دستان هنرمندان ارزشمندي چون شماست و از اين پرچم بخوبي صيانت كنيد.

در ادامه پرسش و پاسخ دانشجويان با عوامل فيلم برگزار شد و عوامل سازنده این فیلم ضمن استماع نقد و نظر دانشجویان به پرسش های حاضران پاسخ گفتند.

در حاشيه پرسش و پاسخ  اين مراسم احمد مهرانفر بازیگر سینما و تلویزیون از علاقه مندی خود به دانشگاه فردوسی مشهد در دوران شرکت در کنکور سراسری گفت  و سيد محمود رضوي نیز  از مهمان نوازي دانشگاه فردوسي مشهد  قدر دانی کرد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: نوید سروآزاد