photo 2017-03-28 00-59-54

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر محمد کافی رییس دانشگاه فردوسی مشهد با حضور در دانشکده علوم ورزشی این دانشگاه از محل برگزاری دومین دوره مطالعات نوروزی کوشش 2 بازدید و با مسئولین اجرایی طرح گفتگو کرد.
رئیس دانشگاه که در یک بازدید سر زده در محل دانشکده علوم ورزشی حضور یافته بود، ضمن تبریک سال نو به اعضای ستاد اجرایی  از همت تمامی دست اندرکاران این طرح - اعضای فعال انجمن های علمی دانشگاه فردوسی مشهد - که در ایام تعطیل نوروز مشغول فعالیت هستند، تقدیر و تشکر نمود.
در ادامه مهندس علی توکلی -دبیر کل انجمن های علمی دانشگاه فردوسی مشهد - در مورد طرح و امکانات و نحوه اجرای آن و تفاوت های طرح با سال پیش توضیحاتی ارائه داد که در نهایت دکتر کافی نسبت به نحوه برگزاری این طرح اظهار خرسندی نمود و خاطر نشان کرد که با برگزاری هر چه بیشتر و گسترده تر این سری از برنامه ها گامی مثبت در جهت احراز رتبه هاي برتر در آزمون  سراسري برای ورود دانش آموزان نخبه به آموزش عالی خصوصا در دانشگاه فردوسی مشهد خواهیم برداشت.

گفتنی است دومین دوره مطالعات نوروز 1396 تحت نظر دفتر هدایت استعداد درخشان معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری انجمن های علمی دانشگاه، ویژه دانش آموزان پایه 11 و 12 دبیرستان به منظور آمادگی برای آزمون سراسری کنکور و کمک به دانش آموزان مستعد استان  های شرق کشور جهت ورود به دانشگاه های برتر کشور، برگزار می گردد.
امكانات ويژه این طرح:
بهره مندي دانش آموزان شهرستاني از خوابگاه هاي دانشجويي در داخل پرديس دانشگاه
ارايه تور فضاي عمومي دانشگاه براي دانش آموزان و والدين آنها به همراه سخنراني هاي علمي و فرهنگي
اجراي برنامه هاي هدايت استعداد تحصيلي دانش آموزان
حضور حامی برای هر ۱۵ دانش آموز جهت پیگیری وضعیت مطالعاتی و ارتباط مستمر با والدین
حضور مربی ورزش جهت کسب انرژی و نشاط و نیز جلوگیری از آثار مخرب عدم تحرک کافی در اثر ساعات بالای مطالعات
حضور مربیان حل تمرین دروس اختصاصی به طور مستمر در ساعات مشخص جهت رفع اشکالات درسی
و ...
شایان ذکر است این دوره از مطالعات از مورخ 27 اسفندماه سال 1395 با حضور 80 نفر از دانش آموزان نخبه دختر و پسر مدارس سراسر استان های شرق کشور آغاز شد و در 12 فروردین ماه سال 1396 به کار خود پایان می دهد.