نشست مشترک مسئولین انجمن‌های‌علمی دانشجویان دانشگاه و مرکز اطلاع‌رسانی و کتابخانه‌مرکزی برگزار شد

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ مسئولین انجمن‌های علمی دانشجویان دانشگاه و رئیس و اعضای کمیته آموزش کتابخانه مرکزی، در یک نشست مشترک با یکدیگر دیدار و گفتگو کردند. هدف از برگزاری این نشست، برقراری تعامل بیشتر بین کتابخانه مرکزی و دانشجویان و همچنین استفاده بیشتر از ظرفیت انجمن‌های علمی بود. در این نشست توافقاتی بین طرفین صورت گرفت که به این قرار است:

تخصیص فضایی در کتابخانه برای نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد (نشریاتی که با رویکرد پژوهشی منتشر می‌شوند)؛

نگهداری آرشیوی از نشریات دانشجویی در کتابخانه مرکزی؛

تخصیص یک الی دو صفحه از کلیه نشریات دانشجویی برای اطلاع رسانی خدمات کتابخانه‌ای؛

برگزاری کارگاه‌های آموزشی مشترک با مدلی که مورد توافق طرفین باشد؛

اختصاص لینکی از اخبار و اطلاعات دانشجویی در سایت کتابخانه مرکزی به اخبار و اطلاعات انجمن‌های علمی.

anj1

anj2