photo 2017-04-15 17-20-34

کرسی آزاد اندیشی"رازهای سرزمین من"ظهر روز شنبه در تالاررجایی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی،دکتر غلامرضا انصاری سخنرانی خود را با ذکر اهداف انقلاب اسلامی شروع کرد و گفت:دوقطب نظام سوسیالیستی و مارکسیستی در قبل انقلاب به دلیل اینکه مردم دنبال مدینه ی فاضله بودند،نقش پر رنگی در پیروزی انقلاب داشت وبا تلاشهای روشنفکران ،گفتمان دینی و ارزشی از بطن جامعه رویید. تفاوت انقلاب ما با سایر این بود که انقلاب ما یک شعاریا یک نگاه سازماندهی شده که مردم جذب آن بشوند نبود.ویژگی انقلاب ما این بود که شعار و شعور در بطن جامعه تعریف میشد و حرکتهای امام همگام مردم یا پشت سر ایشان بود.
انصاری خاطر نشان کرد:ما با شعار رحمت حکمت و اصلاح طلبی فضایی در کشور بوجود آمد که هم تهدیدهای خارجی را تبدیل به فرصت نمود و هم بستری را درون جامعه بوجود آورد که بتوانیم با یک مشارکت همگانی تمام طبقات اجتماعی را خصوصا نخبگان را به اصلاح طلبی جلب و جذب بکنیم و حرکت برتر را در حرکت اجرایی در مجلس را به منصه ظهور برسانیم.
وی با برشمردن بعضی از دستاوردهای دولت اصلاحات هفتم و هشتم،افزود:خیلی از ارکان تصمیم گیری در کشورما که نظام دموکراسی است،متکی بر رای مردم است. امروزه محال است که افراد شاخص بدون حضور در لیستهای سیاسی بتواند توفیق در عرصه انتخابات داشته باشد. مردم و حکومت چوب نظام حزبی را خوردند ولی نونش را نه مردم خوردند نه حکومت.مهمترین اصل برای هدفمند کردن نظام سیاسی این است که احزاب هدفمند داشته باشیم و کسانی که توان عملیاتی کردن اهداف رادارند،به مردم معرفی شوند.و پرسشگری را در نهاد مردم بوجود آورد.
وی ضمن اشاره به دستاوردهای دولت سازندگی و اصلاحات و اشاره به رخدادهای منفی در کارنامه ی احمدی نژاد،گفت:یقینا نجات کشور و نجات مردم در تداوم اصلاحات است و خودمان با ارزشهای شناخته شده که در بطن مکتب اسلام و بین الملل و دموکراسی  غربی است بتوانیم سربلند بیرون بیایم.
وی تأکید کرد:در رسیدن به دیپلماسی سه ویژگی لازم است. اول اینکه اجزه دهیم احزاب سیاسی رشد بکند و دیگر اینکه رقابت را باور بکنیم در چارچوب قانون و اجازه دهیم احزاب نقد بشوند و گام سوم همبستگی و نشاط اجتماعی است.ما با تأسیس سازمانهای حمایتی،قبح مسئله ی گدایی را ریختیم.ما میتوانیم  در یک قالب هدفمند هویت اجتماعی خودرا بازیافت بکنیم و با توجه به ارزشهای انسانی و اسلامی الگوهای ماندگاری را در جامعه خود برای دیگر کشورها تربیت بکنیم.
انصاری در پایان خاطر نشان کرد: امروز هجومی که به ثبتنام شده بوی توطئه میدهد در دو بعد دلیل اول اینکه رد صلاحیتهای شورای نگهبان را توجیه کند و دلیل دوم اینکه ارزش و جایگاه وشأن انتخابات  ریاست جمهوری را کاهش دهد.مهمترین دشمن ما عدم مشارکت مردم است.جلسه با پرسش تعدادی از دانشجویان از سخنران پایان یافت.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد:  فائزه صفایی