انتخاب دانشجوی دانشگاه فردوسی به عنوان عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های‌علمی مهندسی‌شیمی

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ دومین مجمع اتحادیه انجمن های علمی مهندسی شیمی، نفت و پلیمر دانشگاه‌های کشور به میزبانی دانشگاه گیلا‌ن در تاریخ 24 تیر 1397 برگزار گردید. در این مجمع نمایندگان انجمن های علمی دانشجویی سراسر کشور شامل دانشگاه های زنجان، علم و فناوری مازندران، تهران، گلستان، امیرکبیر، قم، جیرفت، یزد، کرمان، اراک، شهید مدنی آذربایجان، فردوسی مشهد، گناب، ارومیه، کاشان، رازی کرمانشاه، صنعتی اصفهان، نوشیروان بابل، بجنورد، مجتمع آموزش عالی لارستان، دانشکده فنی و حرفه ای دخترانه ولی عصر، صنعتی شاهرود حضور داشتند.

شایان ذکر است، آقای علی فرازی، دانشجوی مهندسی شیمی دانشگاه فردوسی مشهد، به عنوان عضو شورای مرکزی این اتحادیه انتخاب شد.

shimi