Quran-380280

مرحله منطقه اي سي و دومين جشنواره قرآن و عترت دانشجويان ارديبهشت ماه سال جاري برگزار می شود.

اکرم شاهد کارشناس قرآن و عترت  در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسي مشهد اعلام کرد ،مسابقات بخش معارفي مرحله منطقه ای سي و دومين جشنواره قرآن و عترت دانشجويان به ميزباني دانشگاه فردوسي مشهد برگزار خواهد شد. در این آزمون برگزيدگان قرانی دانشگاه ها و موسسات اموزش عالی استان خراسان رضوي از ساعت 11 روز دوشنبه 18 ارديبهشت ماه در محل آمفي تئاتر دانشكده الهيات با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

وی  در ادامه افزود:  مسابقات بخش آوايي مرحله منطقه ای سي و دومين جشنواره قرآن و عترت دانشجويان نیز از تاريخ 12 لغايت 14 ارديبهشت ماه به ميزباني دانشگاه مازندران برگزار خواهد شد. در این دوره از مسابقات از دانشگاه فردوسي مشهد 67 دانشجو به مرحله منطقه اي راه يافته اند.

جهت دریافت اسامی راه یافتگان به مرحله منطقه ای اینجا کلیک کنید