DSCN4196-1

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد،  به مناسبت فرا رسیدن  دوم اردیبهشت " روز زمین پاک" سخنرانی علمی  با عنوان " نگاهی گذرا به نقش فرهنگ سازی در حفظ محیط زیست " روز شنبه 2 اردیبشت ماه در مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد.

دکتر نسرین کیوانفر دکترای بیوسیستماتیک جانوری و فعال محیط زیست، و کارشناس گروه زیست شناسی دانشکده علوم  در سخنرانی خود ضمن اشاره به نکات مهم در خصوص تجربه های مربوط به نقش فرهنگ سازی در کمک به حفظ محیط زیست،  دانشگاه را به عنوان مکانی بسیار تاثیر گذار در این ارتباط عنوان کرد .

دکتر کیوانفر گفت: همه سی هزار نفر عضو دانشگاه اعم از دانشجو و کارمند و هیات علمی می توانند سفیر محیط زیست در جامعه باشند. ایشان تجربه موفق مربوط به حفظ سه نژاد اردک در تالاب قوری گل را نیز به عنوان یک نمونه از فرهنگ سازی موفق در حوزه محیط زیست بیان کرد.
درادامه این سخنرانی دکتر ناصری رئیس دانشکده منابع طبیعی  نیز بر اهمیت حفظ محیط زیست و انجام پژوهش های مرتبط با این حوزه تاکید کرد. شرکت کنندگان گفتنی است در این برنامه علاوه برکتابداران تعدادی از کارشناسان دانشگاه و دانشجویان علاقه مند نیز حضور داشتند .
در پایان این نشست،  دکتر زهره عباسی رئیس مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی ضمن تشکر  از دکتر کیوانفر، به رسم یادبود لوح تقدیری به ایشان اهداء کرد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: فاطمه هراتیان دوغائی

DSCN4190--1