IMAG0417

کانون سبزانديشان "نماد زمين" را  در کلیه دانشکده ها به نمايش در آورد

روز زمين، روزي براي افزايش آگاهي و قدرداني نسبت به محيط زيست كرهٔ زمين است. اين روز دو بار در سال، يك بار در طول فصل بهار در نيمكره شمالي ( ۲۰ مارس) و در طول فصل پاييز در نيمكره جنوبي - كه فصل بهار آن نيمكره محسوب مي شود-  برگزار مي‌شود.
سازمان ملل متحد نيز هر سال در اعتدال بهاري، اين روز را جشن مي‌گيرد. اين رسمي بود كه توسط فعال صلح يعني جان مك‌كانل در سال ۱۹۶۹ در اجلاس يونسكو معرفي شد . در خيلي از كشورها روز ۲۲ آوريل هم زمان با ۳ ارديبهشت روز زمين است و جوامع بسياري نيز هفتهٔ زمين را با آغاز روز زمين جشن مي‌گيرند و تمام هفته را به فعاليتهاي زيست محيطي اختصاص مي‌دهند. كانون سبزانديشان " نماد زمين" را با هدف ياد آوري اهميت زمين روز جهاني زمين، در دانشكده هاي دانشگاه فردوسي مشهد نصب نمود تا آغازي باشد براي احترام به محيط اطرافمان .

باشگاه خبرنگارن دانشگاه فردوسی مشهد: مریم طلوع شیخ زاده