20170430 125750

خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد به منظور معرفی ظرفیت های نشریات دانشگاهی به دانش آموزان و دانشگاهیان در نمایشگاه جشنواره آموزش دانشگاه حضور یافت.

این نمایشگاه که به منظور معرفی ظرفيت های آموزش در دانشگاه فردوسي مشهد، روز یکشنبه 10 اردیبهشت ماه 96 با حضور رئیس ، معاونان و مدیران دانشگاه و مسئولان دانشکده های دانشگاه فردوسی مشهد در محوطه درب شمالي پرديس (پاركينگ سازمان مركزی) براي بازديد دانش آموزان، دانشجويان، كارشناسان و اعضای هيئت علمی افتتاح شد.

جشنواره آموزش که با كوشش حوزه معاونت آموزشي دانشگاه فردوسي مشهد برگزار می شود، مجموعه ای از برنامه های متنوع شامل كارگاه های آموزشی، سخنرانی های علمی، مسابقات آموزشی، ميزگردها و نشست های تخصصی با محوريت تدريس و آموزش را در بر مي گيرد و در طول زمان برگزاری هفته آموزش از تاريخ 10 تا 13 ارديبهشت ماه 1396 در دانشکده های دانشگاه فردوسی مشهد برگزار مي شود.

لازم به ذکر است علاقمندان می توانند تا تاریخ 13 اردیبهشت ماه از ساعت 9صبح تا ساعت  18 از نمایشگاه واقع در درب شمالی پردیس دانشگاه فردوسی مشهد بازدید نمایند.