IMG 8379

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، آیین تجلیل از فعالان قرارگاه دانشجویی  راهیان نور شهید علم الهدی با حضور دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و رئیس قرارگاه شهید علم الهدی ، دکتر مهرابی بهار رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد،  سردار نظری فرمانده سپاه امام رضا (ع)، حجه الاسلام والمسلمین ترابی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان ، آقای هادی باادب دبیر قرارگاه راهیان نور شهید علم الهدی و مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان  و مسئولین و دست اندرکاران دانشگاهی اردوی راهیان نور ، پیاده روی اربعین ، اردوهای جهادی و کنگره شهدای دانشجوی استان خراسان رضوی برگزار شد.

در ابتدای این همایش هادی باادب، مسئول بسیج دانشجویی استان و  دبیر قرارگاه راهیان نورشهید علم الهدی  ، با تبریک اعیاد مبارک شعبانیه و تقدیر از فعالان عرصه دفاع مقدس، گزارشی از فعالیت های انجام شده در قرارگاه شهید علم الهدی شامل اردوی راهیان نور، پیاده روی اربعین، کنگره شهدای دانشجوی استان و اردوهای جهادی ارائه کرد.
در ادامه دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و حجه الاسلام والمسلمین ترابی نماینده ولی فقیه در دانشگاه های استان در سخنانی از مسئولین و دست اندرکاران برگزاری این فعالیت ها تقدیر کردند.
سردار نظری فرماندهی سپاه امام  رضا (ع) به عنوان سخنران پایانی این مراسم فعالیت های انجام شده را بسیار اثر گذار توصیف نمود و از تلاش گران این عرصه ها تقدیر کرد.
وی در بخشی از سخنان خود به جمله از مقام معظم رهبری در خصوص اینکه"این جنگ یک گنج است" اشاره کرد و گفت: استخراج این گنج نهفته  نیازمند فناوری است  و دانشگاه ها  می توانند با ارائه الگوهای عملی نوآورانه و تاثیرگذار  و تعمیم این الگو ها به سایر بخش ها و اقشار جامعه در ارتقاء سطح فعالیت های فرهنگی و  جهادی موثر باشند.

در پایان این مراسم از مسئولین دستگاه های اداری ، دانشگاهی و دانشجویان دست اندرکار فعالیت های قرارگاه دانشجویی راهیان نور شهید علم الهدی و همچنین برگزار کنندگان دومین کنگره شهدای دانشجوی استان خراسان رضوی با اهدای لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است این مراسم به همت مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بسیج دانشجویی استان خراسان رضوی برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد

IMG 8345