كتاب مجموعه داستان دبير كانون شعر و ادب دانشگاه فردوسي به چاپ دوم رسيد

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، كتاب مجموعه داستان “كاكاپو” اثر مجتبي فدايي دبير كانون شعر و ادب كه توسط انتشارات شهرستان ادب به چاپ رسيده است به چاپ دوم رسيد.

اين كتاب 9 داستان كوتاه اين نويسنده ي جوان را در بر دارد و موضوعات داستان هاي آن اجتماعي و آييني ست. چاپ دوم "كاكاپو" در نمايشگاه كتاب تهران رونمايي خواهد شد. پيش از اين مجموعه داستان "گاهي كاج ها از آن طرف مي افتند" از اين نويسنده به چاپ رسيده است. عناوين داستان هاي كتاب "كاكاپو" جوجه هاي ارمني در 1915، چاقوي صبحانه، دو تا بوديم توي زنبيل قرمز، چند سانتيمتر فضاي خالي امن، جليل اسكافي، آدم ها آدم ها را دوست دارند، بولداگ لنگ، به اندازه ي يك گردوي مظلوم و داستان كوتاه كاكاپو مي باشد. مجتبي فدايي دانشجوي دوره ي دكتراي دانشگاه فردوسي مشهد است.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: مریم طلوع شیخ زاده

photo 2016-05-09 01-44-57