باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد یک دوره کارگاه آموزشی اصول و فنون خبرنویسی برگزار می کند.

کارگاه آموزشی اصول و فنون خبرنویسی  با ارائه مباحثی همچون آشنایی با مفاهیم خبرنگاری، اصول خبر، گزارش نویسی و مصاحبه روز های پنجشنبه، 21 و 28  اردیبهشت در تالار گفتگوی مدیریت فرهنگی وفعالیت های داوطلبانه برگزار می‌‌شود.

این کارگاه با هدف آشنایی دانشجویان با اصول خبرنویسی و جذب علاقه‌مندان به فعالیت در زمینه خبرنگاری برگزار می شود.
شایان ذکر است در این دوره آموزشی اعضای باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد و همچنین دانشجویان علاقه مند به حوزه خبر و اطلاع رسانی شرکت می کنند.
شایان ذکر است جهت برگزاری این دوره آموزشی از مهدی نعیمیان راد از کارشناسان حوزه مطبوعات و رسانه در خبرگزاری ایسنا دعوت بعمل آمده است.
یادآور می‌شود، شرکت در این دوره رایگان است و علاقه‌مندان برای ثبت‌نام می‌توانند، تا روز سه شنبه 19 اردیبهشت به مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه – اتاق 1 – کارشناس واحد ارتباطات فرهنگی مراجعه نمایند و یا با شماره  38806456 تماس بگیرند.

sds