sdsdsdjhjh

پانزدهمین گردهمایی نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی کشور در دانشگاه شیراز با حضور 7 نماینده از دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگارن دانشگاه فردوسی مشهد به نقل از خانه نشریات دانشگاهیان،  این گردهمایی از روز چهارشنبه 13 اردیبهشت در تالار فجر دانشگاه شیراز با حضور سیدضیاء هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم آغاز شد و تا روز جمعه 15 اردیبهشت ماه ادامه داشت.

لازم به ذکر است در پانزدهمین گردهمایی مدیران مسئول نشریات دانشجویی بیش از 200 نماینده از مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور حضور داشتند؛ که علاوه بر شرکت در کارگاه ها و برنامه های آموزشی، در نهایت طی انتخاباتی دو عضو دانشجویی شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاهی را به مدت یکسال انتخاب کردند.

نیما مجری سازان طوسی، ابوالفضل عباسي و محمدصادق اكبري نوقابي - از نامزده های انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاه در اسفند ماه سال گذشته  - و علي اصغر خليل خليلي، محمد مصطفي محمدي يكتا، سيد علي پورحسيني و محمدامين خليل زاده که بر اساس اعلام عمومی، جهت شرکت در همایش ثبت نام نموده بودند به نمایندگی از دانشگاه فردوسی مشهد در این همایش شرکت نمودند.

بر اساس نتایج انتخابات محمدمهدی پرنیان چی از دانشگاه پلی تکنیک تهران با 121 رای، ابراهیم اسکافی نوغانی از دانشگاه رازی کرمانشاه با 120 رای به عنوان اعضای اصلی و علیرضا اصغرپور از دانگشاه صنعتی امیرکبیر با 75 رای به عنوان عضو علی البدل انتخاب شدند.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد