photo 2017-05-19 10-49-15

دانشجویان ، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد همگام با سایر هم میهنانمان برای حضور در پای صندق های اخذ رای، در این حماسه ملی شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر مشهد در دانشگاه فردوسی مشهد با استقبال پرشور دانشگاهیان مواجه شد.

دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد نیز صبح امروز با حضور در یکی از شعب اخذ رای انتخابات مستقر در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد، رای خود را به صندوق اخذ رای انداخت.

وی سپس از شعب مستقر در دانشگاه فردوسی مشهد و روند برگزاری انتخابات بازدید نمود و با دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی همچنین مسئولان برگزاری انتخابات گفتگو نمود.

دکتر کافی پس از بازدید در گفتگوی کوتاهی با روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد از اهمیتی که دانشگاهیان به سرنوشت میهن خود می دهند ابراز خرسندی کرد. و افزود امروز با وجود اینکه به نسبت سالهای قبل صندوق های اخذ رای در دانشگاه فردوسی مشهد سه برابر شده است خوشبختانه در اولین ساعت شروع رای گیری که من بازدید کردم و شاهد بودم ازدحام دانشگاهیان دیده می شد و این نشانه تعهد دانشگاهیان نسبت به سرنوشت کشور خود می باشد و من امیدوارم این حضور بتواند کشور ما را از جهات مختلف بیمه کرده و به پیش ببرد.

لازم به ذکر است برای حضور بیشتر و بهتر دانشگاهیان دانشگاه فردوسی مشهد، سه شعبه ثابت اخذ رأی انتخابات ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر مشهد به شرح ذیل در دانشگاه فردوسی مشهد مستقر شده  بود:

شعبۀ ویژه خانم ها در سالن کوثر

شعبۀ ویژه آقایان در ساختمان امور دانشجویی

شعبۀ مشترک برای خانم ها و آقایان در مجتمع کانونهای فرهنگی – هنری

همچنین به منظور رفاه حال دانشگاهیان ارجمند کلیه مبادی ورودی پردیس دانشگاه ( درهای غربی، جنوبی، شرقی و شمالی) در روز جمعه 29 اردیبهشت ماه 1396 برای حضور  دانشگاهیان جهت شرکت در انتخابات باز بود.