كانون حس هفتم جشن تولد كودكان بي سرپرست را برگزار کرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، به همت كانون دانشجویی حس هفتم جشن تولدي براي 30 كودك بي سرپرست و بد سرپرست شير خوارگاه علي اصغر و 50 دانش آموز بد سرپرست فيض آباد، روز پنجشنبه 28 ارديبهشت ماه در تالار رودکی برگزار شد.

در اين برنامه كه با استقبال دانشجويان همراه بود سينا حجازي از هنرمندان عرصه موسیقی به عنوان میهمان ويژه حضور داشت كه مورد استقبال حاضرین قرار گرفت.

اجراي زنده موسيقي, مسابقات شاد و متنوع, اهدا جوایز و هدایا به كودكان، مراسم جشن تولد، گفتگو با سينا حجازي, پخش كليپ معرفي كانون و.... از جمله برنامه هایی بود که در این مراسم اجرا گردید.

گفتنی است در انتهاي اين برنامه از كتاب فعاليت هاي دو ساله اخير كانون توسط دكتر علی رضا آزاد عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد و سينا حجازي رونمایی گرديد.

لازم به ذکر است کلیه هزينه های اين جشن توسط خيرين كانون حس هفتم تامين گرديده است.​

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: مریم طلوع شیخ زاده

photo 2017-05-20 23-57-13